De faciliteiten bij Bergzicht

Faciliteiten

Niet alleen uw eigen verblijf maakt of een vakantie geslaagd is of niet. Nee, ook de faciliteiten op een vakantiepark dragen daar in veel gevallen een steentje aan bij. En qua faciliteiten bent u bij Camping en Chaletpark Bergzicht helemaal aan het juiste adres. Niet alleen omdat de staat van de faciliteiten prima is, maar meer nog omdat er een uitgebreid aanbod is!
Wat dacht u van een ruim verwarmd zwembad met ligweide, een snackloket voor frietjes of heerlijk softijs, een grote speeltuin, warme broodjes in de parkwinkel, een oplaadpunt voor uw elektrische fiets en... nog veel meer! En bent uitgekeken op het park? Ontdek dan activiteiten in de directe omgeving van het park. 

Zondag! Een (h)eerlijke dag! 

In verband met de rustdag zijn alle faciliteiten op zondag gesloten. Uiteraard staan wij u ten dienste met onze service in die gevallen dat het nodig is!

Algemene faciliteiten

Boekenzolder

Wat is er nu fijner dan tijdens de vakantie wegdromen in een goed boek? Om hier aan mee te werken is er op het park een boekenzolder met een zeer groot aantal boeken. U vindt de boekenzolder op de eerste verdieping van 'het Reggedal' en is te bereiken via de trap in het voorhuis.
 

Elektrische laadpaal auto / fiets

Rechts van de receptie staat een laadpaal voor uw elektrische auto. Er kunnen twee auto's gelijktijdig worden opgeladen. Het tarief voor het opladen is € 0.35 per kWh. We willen u vragen als uw auto vol is, deze te verwijderen van de laadpaal.
Aan de voorgevel van de receptie vindt u een laadpaal van laad.nl om uw elektrische fiets op te laden. 
 

Fiets- en skelterverhuur

Bij de receptie kunnen zowel standaard als elektrische fietsen en skelters gehuurd worden. Elektrische fietsen dient u van tevoren te reserveren. Minimale afname hiervan is drie dagen. De tarieven van de fietsen en skelters zijn afhankelijk van het type. Vraag bij de receptie naar de meest actuele prijzen.
Wilt u uw volledige verblijfsperiode een fiets huren? Dan kunt u dit bij uw online reservering al doorgeven.
 

Wifi

Per reservering ontvangt u twee wifi-codes voor de hele verblijfsperiode gratis.
De code kunt u afhalen bij de receptie. Wilt u meer codes, dan gelden onderstaande tarieven (per apparaat):
  • Per dag       €   2,-
  • Per week     € 10,-
  • Per maand   € 40,-
Zo bent u ook tijdens uw vakantie altijd online!

Receptie

Heeft u, al dan niet tijdens uw verblijf, vragen? Stel ze aan de medewerkers van de receptie! Of het nu praktische zaken zijn over uw verblijf of vragen over eventuele uit-tips in de omgeving van ons park: ze helpen u graag! In het hoogseizoen is het op aankomst- en vertrekdagen (vrijdag en zaterdag) vaak erg druk in de receptie. Het zou erg fijn zijn als er van de aankomende of vertrekkende gezinnen één personen naar binnen gaat voor het in- of uitchecken. Wilt u hier a.u.b. om denken?

Parkwinkel

Iedere ochtend (van april tot en met oktober) kunt u bij de parkwinkel terecht voor heerlijke, vers gebakken warme broodjes. Croissants, kaiserbroodjes, Italiaanse bollen en... nog veel meer! De geur komt u al tegemoet als u de parkwinkel nadert, heerlijk! En zoekt u iets lekkers voor bij de koffie? Ook appelflappen, pecanbroodjes en gevulde koeken zijn verkrijgbaar. 
Verder kunt in de parkwinkel terecht voor de vergeten boodschappen. U vindt de parkwinkel inpandig bij de receptie.

Afbeelding bij tekst

Horeca

Midden op het terrein staat horecaboerderij 'het Reggedal'. Een sfeervolle, omgebouwde boerderij waarin vele facetten van de horeca zijn verzameld onder één dak:

  • Snackloket
  • Restaurant
  • Bar
  • Terrassen 
In de vakantieperiodes kunt u hier terecht voor 'de innerlijke mens'. Heerlijke bonenkoffie met appelgebak, een vers belegde pistolet met Surinaamse kip, een warme snack of een vers belegde pizza met een softijsje na: het is allemaal verkrijgbaar.

In de avonden kunt u heerlijk in de bar zitten! Kies een heerlijk speciaalbiertje uit en combineer het met een boerenborrelplank tijdens een potje poolen: het ultieme genieten kan beginnen. 
In het hoogseizoen is 'het Reggedal' van maandag tot en met zaterdag geopend van 12.00 tot 23.00 uur. Klik op onderstaande button voor de meest actuele openingstijden.

Afbeelding bij tekst

Zwembad

Het is een warme zomerdag, de kinderen spelen in de speeltuin, u leest een boek, maar dan wordt het toch wel erg warm in de zon... Stukje bij beetje schuift u op naar de schaduw, totdat ook dat te warm wordt. 'Kom jongens, we gaan naar het zwembad!'

Het park beschikt over een ruim, verwarmd zwembad (diepte 1,35 meter) waar jong en oud kan afkoelen! Wilt u liever baantjes trekken? Geen enkel probleem: vooral ´s ochtends is er ruimte genoeg om sportief wakker te worden! Het zwembad is rondom ruim betegeld waardoor er veel ruimte is om te zonnen. Tevens is er een ligweide.
Naast het diepe bad is er speciaal voor de kleinere kinderen een peuterbad (diepte 0,35 meter) aanwezig.

I.v.m. de hygiëne is het zwembad alleen toegankelijk in zwemkleding. Dit betekent dat er geen ondergoed onder de zwemkleding gedragen mag worden. Het zwembad is geopend van 07.00 – 22.00 uur in de periode van 1 mei tot 9 september. Toegang is op eigen risico.

Afbeelding bij tekst

Sport en spel

Op bijna alle veldjes staat een speeltoestel! Van schommel tot glijbaan en van zandbak tot pinguïn. Ontdek ze allemaal!
En dan is er natuurlijk nog de grote speeltuin midden op ons park. De kinderen kijken hun ogen uit. Wat is er veel te beleven in deze speeltuin: klimmen, klauteren, glijden, springen en nog veel meer! Terwijl u ontspant, ravotten uw kinderen in de speeltuin met o.a. een kabelbaan, groot klimtoestel met glijbaan, waterspeeltuin, klimboom en airtrampoline.

Sportveld

Rechts van de receptie, aansluitend aan de parkeerplaats ligt een groots opgezet sportveld. Hier kunnen de sportievelingen terecht voor verschillende sporten op verschillende velden. We beschikken namelijk over 4 volleybalvelden, een voetbalveld met twee vaste doelen en een basketbalveld met in hoogte verstelbare baskets

Het hele sportveld is omringt door een groene singel waardoor je het idee hebt te sporten midden in de natuur! Een echt vakantiegevoel toch?

Afbeelding bij tekst

Animatieteam

Een recreatieprogramma boordevol activiteiten voor jong en oud: dat is typerend voor de vakanties op Camping en Chaletpark Bergzicht. Van volleybaltoernooi tot knutselen en van moonlight swimming tot een ochtendwandeling, het kan allemaal op Bergzicht!

Tijdens de meivakantie (29 april t/m 5 mei 2023) het hemelvaartweekend en in de zomervakantie staat er een animatieteam, 'de Eendenclub', voor u en jou klaar met een spetterend recreatieprogramma voor jong en oud!

Wij gaan ons uiterste best doen om voor de laatste week van de zomervakantie (26 augustus t/m 2 september) een recreatieprogramma aan te bieden. Op dit moment is het nog niet te overzien of er voldoende personeel aanwezig zal zijn. Wanneer wij hier meer zicht op hebben, communiceren wij dit uiteraard via de socials.

Afbeelding bij tekst
Bergzichtboeken.nl is een initiatief van Klok Software